Manifest de l’Assemblea Feminista UB en relació a la vaga del 8M

Reunides avui, dimecres 6 de març de 2019 al Jardí de l’edifici històric de la UB en assemblea oberta, hem pactat fer públic aquest text:

“SI LES DONES PAREM, LA UB S’ATURA

BUIDEM LA UB!!

A tota la comunitat universitària de la UB,

l’Assemblea Feminista UB secunda i fa seva la vaga del proper 8 de març. Una aturada assumida per part dels col·lectius feministes autònoms a Catalunya i que una vegada més es planteja a nivell internacional.

Des de l’Assemblea Feminista plantegem la necessitat  d’una vaga en diversos àmbits de la vida dins i fora de la universitat: això implica fer vaga estudiantil i laboral, però també de consum i cures. Entenem que el món no funciona sense nosaltres, les dones, de manera que volem aturar-lo per demostrar com d’imprescindibles som per al seu funcionament i la necessitat d’un nou ordre i sentit de la vida

El moviment de les dones és l´únic moviment transversal que té una proposta de canvi econòmic, social i educatiu, que lluita per una universitat que esdevingui un espai transformador i no només preservador d’una manera de fer ja superada.

Tot i que som conscients de la diversitat de perfils i de necessitats existents entre totes les dones que conformem la comunitat universitària, volem que aquesta sigui una convocatòria unitària, de caràcter interseccional, en la qual es puguin visibilitzar totes les situacions d’opressió que vivim per raó de gènere, raça, classe, sexualitat i diversitat funcional.

Entenem que construir i organitzar una vaga d’aquestes característiques suposa engegar un procés llarg en el que volem estar presents totes les dones que estudiem, treballem o tenim un vincle de col·laboració amb la UB. Per aquesta raó, fem una crida a la participació activa a la vaga feminista demanant al Rector que el 8 de març, en solidaritat amb aquesta convocatòria, tanqui la Universitat de Barcelona.

ENS SOBREN RAONS

PLANTEM CARA AL PATRIARCAT

NO PASSARAN!”IMG_20190306_145212662_HDR

 

 

Hi ha un comentari

Els comentaris estan tancats.