Comunicat sobre la jornada de debat “Les treballadores sexuals i la negació dels seus drets”

L’assemblea feminista de la UB dóna ple suport a la Jornada de debat “Les treballadores sexuals i la negació dels seus drets” que forma part de la campanya @UniversidadSinCensura i que reivindica el dret a debatre a la Universitat i a tot arreu sobre el tema de prostitució/treball sexual .

La Universitat ha de ser un espai de debat i de llibertat d’expressió on es puguin establir un diàleg que permeti abordar temes en els que hi ha diferents posicionaments.
La prostitució/ treball sexual és un debat que no es pot reduir a dues postures (abolicionistes/regulacionistes), sinó que hi ha una pluralitat de posicions i propostes, com també tenim dins de la mateixa Assemblea Feminista de la UB.
És més necessari que mai el diàleg i el debat amb tranquil·litat, respecte i sobretot incloent la veu de les persones treballadores sexuals que reclamen respecte i drets.
Des d’aquest sentit denunciem els intents de prohibició, boicot i violències que impedeixen parlar a les treballadores sexuals sobre les seves condicions de vida i de les seves propostes.
Continuarem treballant pel reconeixement i la veu de totes les dones