EL PROGRAMA DE LA CANDIDATURA DE L’ASSEMBLEA FEMINISTA AL RECTORAT DE LA UB

El proppassat 5 de novembre, l’Assemblea Feminista va presentar la seva candidatura col·lectiva al Rectorat de la Universitat Barcelona. En la proclamació de les candidatures, la Junta Electoral Permanent ni tan sols ha complert amb el formalisme de denegar la candidatura per incompliment dels requisits que nosaltres denunciem: les candidatures son unipersonals i cal tenir la categoria de professor/a catedràtic/a funcionari.

L’Assemblea Feminista de la Universitat de Barcelona sí que té el que encara no ha fet públic cap dels rectorables: un programa. El fem públic perquè creiem que una universitat pública feminista i de qualitat és possible. Estarem encantades sí qualsevol de les candidatures vol inspirar-se en les nostres idees.

L’Assemblea Feminista de la UB no dona suport a cap de les actuals candidatures. Estem obertes a parlar amb els finalistes a la segona ronda. La llista de demandes que adjuntem en aquest document seran la base innegociable de qualsevol negociació, així com els objectius pels quals anirem pressionant en els propers 4 anys com venint fent fins ara, des de l’oposició.